Анализ на печалбата на фирма “ЛС Комерс” ООД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-04-25
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 12 стр.
Университет: Икономически университет - Варна
Специалност: Икономика на търговията
Предмет: Анализ на търговската дейност
Цена:
 (23 лв) 21.85 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.15 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (60KB)          Html format .Html (25KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

анализ на печалба, количествен размер на печалбата, верижни индекси, средногодишен темп на развитие, индекс на печалбата, продажби и рентабилност на фирмата, ефективност на продажбите, метод на коригираните показатели

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Иикономическият анализ на търговската дейност означава изучаване на търговските процеси, вложените капитали и резултатите от цялостната търговска дейност на основата на определена икономическа информация с оглед реална оценка на обективните изменения, причините, които ги формират и разработване на система от управленски решения за ускоряване оборота на капитала, повишаване на икономическата стабилност и конкурентноспособност на икономически обособените бизнес единици.

При аналитичното разлагане на обектите на управление е възможно да се проникне в дълбочината на изследвания процес, да се разкрие неговата структура, вътрешен строеж и свойства, да се определи ролята и значението на всеки елемент на изучаваната съвкупност за нормалното й функциониране или за формиралите се отклонения.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек