Реалити формата в България

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-09-07
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 42 стр.
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (66KB)          Html format .Html (27KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

реалити формат, медийна практика в България, аудитория на телевизионните предавания, видове телевизионен жанр, телевизионна комуникация, индустрия на медиите, зрителски интерес, равнище рейтинг, маркетингов процес

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Веднъж медиите се разглеждат като комуникации, а друг път - като културни индустрии. Все по-често се налага и подходът на изследването им като идеологически апарат на обществото. Но медиите станаха и основна форма и средство на рекламата и изобщо функционират като основна икономическа структура, както и в последните години в България се появи нов вид (комерсиален) реалити формат, чиито анализ обхваща задачите на дипломната работа.

Ролята им в политиката, икономиката и обществото е съвсем очевидна и във връзка с това все повече изследователи подчертават, че те в нарастваща степен се изявяват като мощен манипулативен апарат спрямо обществото, като средство за въздействие върху начина на мислене и поведение на индивида и обществото.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек