Закупуване на платена тема от архива
 1. Поръчка на платена тема
  1. Количка за пазаруване
  2. Заключване на тема
  3. Ценови остъпки
 2. Начин на плащане и Срок за получаване
 3. Начин на получаване
 4. Гаранции
 5. Авторско право
 1. Поръчка на платена тема

  Всички посетители на Helpos.com могат да поръчват теми от архива, независимо дали са регистрирани като потребители или не.

  Регистриралите се, ползват привилегията да получават и събират ценови отстъпки, които да използват при бъдещи покупки. Повече в потребителски профил

  Добре е при поръчката да оставите телефон за връзка, за да можем да осъществим директен контакт с Вас при евентуално възникване на проблем с поръчката.

  Например: предоставен невалиден email адрес за получаване на темата.

  1. Количка за пазаруване

   Пазаруването в архива се извършва, чрез т. нар. "количка за пазаруване". Тя има същите характеристики като тази в супермакета :) и ви позволява да:

   • добавяте теми в нея
   • премахвате теми от нея

   По този начин имате възможност да закупувате повече от една тема наведнъж, без да се налага да ходите всеки път до касата и да въвеждате Вашите данни.

   За да добавите тема във Вашата количка е достатъчно да натиснете бутона "добави в количката".

   Съдържанието на Вашата количка може да проверите / редактирате по всяко време, като натиснете в/у иконaта (в горния десен ъгъл на основното меню). На отворилата се страница може да премахвате теми от количката или да изберете период за заключване на дадена тема.

  2. Заключване на тема

   Тази услуга Ви позволява за предварително избран период от време, да спрете от продажба (заключите) дадена разработка. Това Ви гарантира, в рамките на избрания период висока степен на уникалност на разработката.

   За ползване на услугата се заплаща допълнителена надбавка към цената на разработката. Нейният размер, може да разберете от страницата за преглед на Вашата пазарска количка, от където също така се избира и заявява период за заключване. Цената ще бъде преизчислена автоматично.

   За начало на периода на заключване се счита моментът, в който е постъпило реално плащане!

   В периода от момента на поръчката до момента на действителното плащане, разработката може да бъде продавана и на други клиенти!

  3. Ценови остъпки

   При покупка над определена сума получаване отстъпка както следва:

   • над 20 лв - 5% отстъпка
   • над 40 лв - 10% отстъпка
   • над 60 лв - 15% отстъпка
   • над 80 лв - 20% отстъпка

   Ако регистрирате потребителски профил ще може да трупате остъпките и да ги използвате при бъдещи поръчки. Повече инфо...

 2. Начин на плащане и Срок за получаване


  Банков превод

  Банковият превод е удобна форма за разплащане. Може да бъде извършен от всяка банка, след попълване на вносна бележка по образец. Данните за превода ще Ви бъдат изпратени на основния email адрес, веднага след като поръчате.

  Като основание за превода задължително трябва да бъде посочен уникалният номер на поръчката, който ще Ви бъде изпратен на email-a веднага след нейното приключване.

  В повечето случаи, междубанковите преводи пристигат на следващия работен ден и тогава изпълняваме поръчките.  Epay.bg


  Системата Epay.bg е българска система за разплащания, наложила се през последните години. Тя позволява на потребителите регистрирани в нея да плащат, чрез своите дебитни и кредитни карти. Плащанията се потвърждават в реално време, което ви позволява да получите материала в рамките на същия ден.  PayPal


  Системата PayPal е международна система за разплащания. Само регистрирани и потвърдени потребители (потвърждаването обикновено отнема около 7 дни) могат да нареждат разплащания през нея. Системата е удобна за потребители, които се намират в чужбина и биха платили високи комисионни за международен банков превод (около 20 EUR). Плащанията се потвърждават в реално време, което ви позволява да получите материала в рамките на същия ден.

  Ако за първи път чувате за тази система, едва ли ще може да платите бързо чрез нея.

  В общия случай нашият ангажимент към Вас за получаване на темата е до 24ч. след потвърждаване на превода.


  Ускорено получаване в рамките на същия ден!
  Може да получите разработките още същия ден (в някои случаи до няколко часа), ако следвате някоя от долните стъпки:

  1. Наредите плащането от клон на ПроКредит Банк, преводът се потвърждава веднага в реално време.
  2. Наредите плащането чрез българската система Epay.bg.
  3. Наредите плащането чрез PayPal.
  4. Ако преводът е нареден от банка различна на ПроКредит, трябва да ни изпратите по факс или email копие от вносната бележка. По този начин вие удостоверявате неговото извършване.
  5. Друг метод на разплащане, който може да удостоверите надежно. Например превод извършен от системата на Epay.bg и изпратен screenshot на екрана с потвърждението.

  Нашият ангажимент към Вас за получаване на темата е до 24ч. след потвърждаване на превода от банката.

  Helpos.com не носи отговорност за закъснения или технически проблеми по вина на трети страни!

 3. Начин на получаване

  Единственият начин за получаване на темата е по email като прикачен файл. Темата ще бъде в .doc формат (отваря се с Word), освен в случаите когато изрично е посочен друг формат на файловете.

 4. Гаранции

  Helpos.com гарантира за коректността на данните в резюметата и ключовите думи на всички платени теми.

  Helpos.com не носи отговорност при несъответствие на очакванията на клиента и съдържанието на темата. Решението и изборът е Ваш!

 5. Авторско право

  Внимание всички материали са собственост на техните автори!

  Helpos.com напомня, че правото на име (подпис на автора под произведението) е право което не може да бъде прехвърляно. Това означава, че единствено автора на даден текстов материал има право да се подпише под него като автор.

  Материалите в архива са единствено с помощна и учебна цел. Нашият екип не е отговорен при опит за плагиатство!

Време за зареждане: 1.16 сек