Избор на пазарна стратегия на основата на SWOT анализ на бизнес средата на фирмата. Стопанска диагностика на "Happy Bar & Grill" и избор на сратегия за развитие

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-10-06
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 16 стр.
Цена:
 (29 лв) 27.55 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.45 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (80KB)          Html format .Html (28KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

ресторанти „ Happy Bar & Grill”- характеристика, фирмена политика, клиенти, бизнес среда, конкуренция, силни и слаби страни на фирмата, стратегия на позициониране, маркетингова стратегия, потребители, инвестиционна дейност

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Възникването на първият ресторант от веригата „ Happy Bar & Grill” е в град Варна на 25 декември 1995г. За девет години се разраства до 19 ресторанта в цялата страна и персонал над 750 души на средна възраст между 18 и 25 години.

Ситуационният анализ включва освен позиционирането и определянето на целевите пазари като теория на фирмата, така и нейния маркетингов потенциал, маркетингови цели и маркетингов микс.

Верига ресторанти Happy Bar & Grill е избрала един печеливш отрасъл с тенденции за растеж в близкосрочен и средносрочен план, внедряване на нови технологии; бъдеще имат такива фирми – вериги с национално покритие, с новаторски идеи, специфичен характер, качествено обслужване на клиентите си.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.54 сек