Бизнес план на Хотел Армира – гр. Ивайловград

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-01-22
Рейтинг:
3.6923 1 2 3 4 5
(13 гласа)
Дължина: 29 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Специалност: Икономика
Предмет: Управление на малкия и среден бизнес
Цена:
 (87 лв) 69.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (150KB)          Html format .Html (26KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

бизнес план на хотел, SWOT анализ, маркетингов план, характеристика на пазар, реклама и PR, технологичен процес, финансов план, план на инвестициите

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Целта на настоящия проект е изграждане на база за предлагане на алтернативен туристически продукт в района на град Ивайловград, област Хасково.

Идеята е да се инвестира в нова сграда, принадлежаща на търговско дружество, която сама по себе си да представлява съвременен хотел и ресторант, предлагащи традиционни българска и гръцка кухня, планински, еко и исторически туризъм, организиране на различни форми на туристически услуги през цялата година, а също така и воден туризъм. Районът може да бъде превърнат в силен притегателен център на туристи предимно от България и Гърция.

Основания за подобна идея са възможността за развитие на еко и планински туризъм в района, все още сравнително ниските цени на земята, силното желание и амбиции на общината да развива туристическа дейност на територията си.

Алтернативните форми на туризъм обединяват туристически пакети или отделни туристически услуги, които се определят като алтернатива на масовия туристически продукт по начин на предлагане, протичане и ангажиране на човешки ресурс.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек