Организация на спортна услуга: “Картинг писта”

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-01-24
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 15 стр.
Предмет: Организация на спортна или развлекателна услуга
Цена:
 (44 лв) 39.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.40 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (61KB)          Html format .Html (40KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

картинг, история на картинга, картинг писта, видове картове, Българска Федерация по Картинг Спорт (БФКС), Международната Федерация по картинг CIK-FIA, картинг състезания, картинг шампионати

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Идейният проект е за организиране изпълнението на спортно-развлекателна услуга “картинг писта”, ситуирана на територията на Община Варна.

Към момента в общината е изградено такова съоръжение – картинг писта “Варна”. Тя е разположена на площ от 28 дка, с дължина 1050 м и ширина 9 м, на правата 12 м. Като недостатък може да отбележим наличието само на една конфигурация на трасето, поради което има опасност интересът бързо да се загуби.

Това обаче се превръща в голямо предимство за предлагания нов картинг, тъй като в неговото изпълнение ще се заложи на поне три различни по конфигурация и фължина писти. (Пистите са показани в Приложение 1).

Предвижда се новото съоръжение да е разположено на площ от 22 дка и да е с дължина 875 м и ширина 8 м, на правата 10.5 м.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.48 сек