Анализ на разходите на община Созопол

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2010-10-13
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 85 стр.
Университет: УНСС София
Специалност: Финанси
Предмет: Финанси
Изтегли: Doc format .Doc (1.1MB)     Rar format .Rar (166KB)     Html format .Html (776KB)

Ключови думи и изрази:

бюджетна система; държавни приходи и разходи; функции и развитие на общините; община Созопол – структура, икономическо състояние, разходи, финансов анализ

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

От икономическа гл. т. бюджетът е финансов план на държавата, в който се отразяват паричните отношения, свързани с разпределението и преразпределението на БВП. В резултат на това разпределение се формират парични средства на национално и регионално равнище, които в последствие се насочват за покриване на разходите на държавните и общинските органи. С други думи бюджетът е съвкупност от финансови планове на държавните и общинските организации, в които са отчетени приходите и разходите за определен период от време. По-специалното внимание трябва да се обърне на факта, че публичните финанси се отразяват не само в бюджетите на държавните и общинските органи, но и по техните извънбюджетни фондове и сметки.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.47 сек