Политически комуникации и гражданското общество

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-04-22
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 46 стр.
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (67KB)          Html format .Html (22KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

гражданско общество, политическа комуникация, политически маркетинг, обществени връзки, гражданско общество, държавна власт, национални идеали, отношения между индивидите, политическа класа, цялостна комуникационна стратегия

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Добре документираното развитие на политическия имидж и нарастващата роля на медиите в политическите комуникации отслабва досега съществуващите демократични отношения. Със растящото значение на медиите в политиката се развиват и другите видове политически комуникации, като лобирането и връзките с неправителствените организации.

Съвременният политически процес е неразривно свързан с въвеждането на пазарните принципи на свободната конкуренция в политическата сфера.

Комуникационните кампании в областта на политиката, фокус на обединителните усилия на политическата пропаганда и политическите комуникации, днес се провеждат все по-професионално.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек