Офсетни операции и тяхното приложение в България

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-05-07
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 33 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (63KB)          Html format .Html (40KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

офсетни операции и сделки, компенсационни и насрещни сделки, преработване на ишлеме, процедура за офсетните сделки, офсетно споразумение и програми, оценка на договора, видове офсет и офсетни проекти

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Навлизането на международните търговски връзки в по-предни етапи от възпроизводствения процес и все по-тясното и дългосрочно обвързване на контрагенти от различни страни в международната специализация и коопериране дава основата на голямо разнообразие от нови, специфични сделки според характера на стоката, регулиране на взаимоотношенията и продължителност във времето. Твърде често минимални различия във функциите на участниците, размера, сроковете и вида на доставките и плащанията превръщат сделките от един тип в друг, поради което изчерпателната класификация е невъзможна. Освен това външнотърговската практика открива и налага все по-нови и непознати типове сделки според потребностите на международния стокообмен.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек