Застраховане на земеделски култури

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2010-02-17
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 90 стр.
Цена:
 (87 лв) 69.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (133KB)          Html format .Html (39KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

застраховане на земеделски култури, застраховане в селското стопанство, застрахователен договор, анализ на обезщетения, квота на щета, застрахователен пазар, Закон за застраховането

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Днес за застрахователния пазар е характерно появяването на множество застрахователни компании, широк спектър на видовете застраховки, допълнителни правни основания за сключване на застрахователни договори и заплащане на застрахователни обезщетения, новата система за контрол от страна на държавата върху застрахователната дейност повишава социалната значимост на застрахователната защита.

Целта на магистърската теза е практически да се изведат основните насоки при сключването на застраховка, да се изясни същността на застраховката на земеделски култури, видовете покрити рискове, възможностите за застраховане, като на тази база се определят и недостатъците както по отношение застрахователните дружества, а така също и по отношение институционална и законодателна база в страната.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.63 сек