Структурна оперативна програма “Конкурентноспособност” на ЕС по отношение на малките и средни предприятия в България през 2007 - 2013 г.

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-12-15
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 27 стр.
Цена:
 (33 лв) 31.35 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.65 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (53KB)          Html format .Html (21KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

структурна оперативна програма “Конкурентноспособност” на ЕС, бюджетна политика и структурна регионална политика на ЕС, предприсъединителни фондове – ИСПА, САПАРД, ФАР, финансов пакет за България и Румъния

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Необходимостта от представяне на методологическата рамка на Стратегическите аспекти на регионалното развитие се диктува както от изискването да се очертае съдържанието на резултата, до който трябва да се стигне в хода на работата по нейната разработка, така и от големия разнобой в представите за същността, съдържанието и начина на разработка на такъв документ, съществуващ не само в академичните среди, но и в държавните институции, в консултантските фирми, в регионалните институции, призвани да разработват такива стратегии.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек