Пейджинг услуги в България.

Вид: курсова работа
Прибавен: 2004-03-27
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 13 стр.
Университет: Колеж по телекомуникации и пощи.
Специалност: Икономика на съобщенията.
Цена:
17 лв
 
Пълно резюме: RTF format .Rtf (22KB)          Html format .Html (13KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

техническа спецификация на услугата, потребители които използват услугата - характеристика, модели апарати на българския пазар.

Частично (кратко) резюме на темата

Навлизането на мобилните услуги в България започва в края на 90-те години. Заедно с мобилните телефони място на потребителския пазар намират и пейджърите. Тази нов вид услуга бавно набира популярност и започва своето развитие. Популяризирането им се дължи на факта,че разпространените вече мобилни телефони си остават лукс и възможност само за избрана част от обществото. Пейджърите - тези на вид прости машинки, се оказват подходящата липсваща част на пазара, която да задоволи потребностите на останалото население. Най-общо казано това е уред с четири реда буквено-цифров дисплей, който има възможност за приемане на съобщения на кирилица и латиница и притежава необходимия обем памет.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек