Електронна търговия и електронно банкиране.

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2004-03-13
Рейтинг:
3.1333 1 2 3 4 5
(15 гласа)
Дължина: 32 стр.
Специалност: Информатика
Цена:
15 лв
 
Пълно резюме: RTF format .Rtf (51KB)          Html format .Html (35KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

история на Интернет, същност и място на интернет търговията - предимства, електронен пазар, електронна търговия, web site, системи за разплащане, промотиране на web site-та, избор на доставчик (ISP), видове разплащания в интернет, електронен подпис, електронно банкиране.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Днес, в началото на 21-ви век възможностите за електронен обмен и комуникации, както и широкото навлизане на електронни приложения и услуги във всички сектори на обществения живот полагат основите на прехода от индустриална към глобална цифрова икономика. Конвергенцията на телефона, телевизията и компютрите променя традиционните пазари и цялото общество. Възникват нови бизнес конфигурации и отношения. Компаниите създават световни мрежи, свързващи научните изследвания, производството и разпространението. По глобалните мрежи се предлагат голямо разнообразие от услуги - информационни, банкови, транспортни, търговски, развлекателни и др. Динамичното развитие на Интернет и на електронните приложения и услуги поставя огромни предизвикателства пред правителствата, индустрията и потребителите. Наред с това възникващата цифрова икономика съдържа потенциал за растеж, конкурентноспособност и създаване на работни места.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек