Електронни разплащания в интернет средата.

Вид: курсова работа
Прибавен: 2004-06-20
Рейтинг:
3.375 1 2 3 4 5
(8 гласа)
Дължина: 44 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство.
Специалност: Стопанско управление.
Предмет: Информационни системи и технологии.
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (54KB)          Html format .Html (41KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

електронни пари, системи за разплащания в електронната търговия, етапи, изисквания, системи за последващо плащане, решения с кредитни карти, решения с фактури, интернет чекове, плащане след получаване на стоката, системи за моментално плащане (дебитни карти, директен дебит), системи за предплащане, сравнение на технологиите за плащане, системи за електронни разплащания в България чрез системата Epay.bg.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Поради по – засилващата се конкуренция между производителите при дистрибуцията на стоки и услуги до потребителите и все по – широкото разпространение на Интернет, електронната търговия е най – динамично развиващата се част от съвременната икономика през последните няколко години. Най – общо тя представлява извършване на бизнес сделки по електронен път вместо чрез традиционното пряко (физическо) участие на страните. Като неотменима част от тези сделки присъстват и различните форми на разплащания между участниците – вече в електронен вид.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.49 сек