Сервизна политика и видове обслужване.

Вид: курсова работа
Прибавен: 2004-04-28
Рейтинг:
2.75 1 2 3 4 5
(4 гласа)
Дължина: 35 стр.
Специалност: Икономика на кооперациите.
Цена:
15 лв
 
Пълно резюме: RTF format .Rtf (76KB)          Html format .Html (36KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

обслужване (предпродажбено, гаранционно, извънгаранционно), сервизна политика, сервизни гаранции, рекламна стратегия за услугите, запаси в сервизната дейност и логистична мрежа, качеството на сервизната услуга.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

За повечето категории от стоки, освен от закупения продукт, потребителят се нуждае и от допълнителни услуги. Услуга е всяка дейност, която води до задоволяване на потребности и желания, свързана е с размяна на стойности, но без да води до форма на собственост над получената стойност в смисъл на придобиване на материален продукт. Услугите, подобно на материалните продукти, притежават полезност, т.е. способност да задоволяват човешки потребности. Обслужването на клиентите е съвкупност от услуги, оказвани на купувача във връзка с покупката и експлоатацията на изделието. Като синоним на „обслужване на клиентите" се използва понятието "сервиз".

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек