Организация на производството в индустриална фирма, на примера на "Комбинат за цветни метали" АД - Пловдив.

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2006-03-20
Рейтинг:
3.8333 1 2 3 4 5
(6 гласа)
Дължина: 92 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство.
Специалност: Икономика и управление на индустрията
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (78KB)          Html format .Html (41KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

теоретична характеристика на производството в индустриално предприятие, стратегически цели, иновационна и инвестиционна дейност, производствен контрол, система за опазване на околната среда, контрол на качеството, управление на трудовите ресурси, управленски процеси, системи за заплащане на труда.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Целта на дипломната работа е да определи как и по какъв начин ефективността на производствения процес теоретично и практически на примера на изградената организационна структура в Комбината за цветни метали в Пловдив, може да повлияе в производствен план върху цялата организация и обратно, изколването на ефективни управленски и материални ресурси, до каква степен допринасят за успеха на анализираната от нас фирма, както и възможностите практически да се направи систематичен анализ по основни производствени и организационни дейности, приоритети и тенденции на развитие в конкретната фирма. На базата на практически и теоретични постановки се разглеждат основните аспекти в управлението на производствената дейност в индустриалното предприятие като стратегия на управление, фирмена политика, мотивация и цялостен процес на внедряване на определена управленческа философия, свързана със спецификите на всяка отделна фирма.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек