Моловете - Как предлагането създава търсене

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-05-12
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 8 стр.
Университет: Международно Висше бизнес училище - Ботевград
Специалност: Бизнес администрация
Предмет: Микроикономика
Цена:
 (27 лв) 25.65 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.35 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (46KB)          Html format .Html (18KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

успехът на моловете, стандарт на живот, поведение на потребителя, модерни търговски центрове, търговско – развлекателен комплекс, стимулиране на продажбите, потребителски предпочитания

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В условията на засилена пазарна конкуренция големите шопинг центрове се борят за спечелване вниманието на българския потребител. Колкото по-разнообразен асортимент от стоки и услуги се предлага, толкова по-голям е шансът търговският център да привлече повече клиенти.

Изследване на консултантската агенция O3 PR Consulting показва, че уникалността на развлеченията и концентрацията на търговски обекти от различен тип са двата водещи по тежест фактора за един търговско - развлекателен център. Анализът сочи, че ако подборът на наематели е успешен, посетителите на база 100 кв. м нарастват с около 80 души на ден. Магазините, които присъстват в един мол са за мъжка, дамска, детска, младежка и спортна мода, бижута и аксесоари, книжарници, цветарски магазини, аптеки и др.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.46 сек