Оперативно-календарно планиране в производствено предприятие

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-10-08
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 18 стр.
Цена:
 (29 лв) 27.55 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.45 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (74KB)          Html format .Html (46KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

оперативно-календарно планиране в производствено предприятие, вътрешноцехово планиране, численост на персонала, производствен цикъл, епилатор

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Оперативно-календарното планиране в производствено предприятие има основна задача изграждане на календарно планови нормативи и задания на производствените цехове, участъци и работни места с цел да се осигури работния процес с необходимите материали, оборудване, персонал и др.
Разглеждаме производствено предприятие с предмет на дейност производство на епилатори BRAUN. Формата на организация на производството е поточна форма на производство. Наличие на линейно разположение на работните места, разчленяване на процеса на най-малките съставни части и синхронизация на операциите. Синхронизацията се осъществява с разделяне на работния процес на най-малки операции. Производствената структура на предприятието е безцехова структура – на една производствена линия се извършват всички операции за производството на дадения продукт. Това от своя страна спомага за повишаване на качеството и ефективността на производството.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.45 сек