Анализ на логистичните дейности на фирма “Биомет”

Вид: курсова работа
Прибавен: 2010-01-19
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 7 стр.
Предмет: Логистика и транспортни системи
Цена:
 (27 лв) 25.65 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.35 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (47KB)          Html format .Html (28KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

Фирма "Биомет", договорни отношение, логистика, логистичен процес, дистрибуционен процес, товарен транспорт, пътнически транспорт

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

От началото на 2004 г. фирмата заема трайни и стабилни позиции в областта на логистиката и дистрибуцията. В края на 2005 г. "Биомет" открива своя първи дистрибуционен център, създаден, за да съхранява готовата продукция на Идеал Стандарт Интернешънъл и Идеал Стандарт Видима.

"Биомет" инвестира в реализацията на проекта, който е разработен съвместно с Идеал Стандарт Интернешънъл. Центърът е оборудван с модерна техника, която да гарантира ефективно обслужване на товаро-потока на групата фирми на Идеал Стандарт Интернешънъл и Идеал Стандарт Видима.

Идеята за логистичен център възниква от необходимостта за по-добро обслужване на клиентите от Източна и Западна Европа, чрез осигуряване на по-ефективен процес за съхранение и дистрибуция на продуктите.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.4 сек