Работодателски асоциации. Основни функции. Видове асоциации. Взаимоотношение с държавата

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-01-25
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 16 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (21 лв) 19.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.05 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (69KB)          Html format .Html (25KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

Съюз на работодателите в България, органи за управление на СРБ, Общо събрание, Управителен съвет, Устав на АОБР, ССИ, КНСБ, КТ „Подкрепа”, БИБА, Българска търговско-промишлена палата, Българска стопанска камара, БСЧП „Възраждане”, Асоциация на индустриалния капитал в България

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

На основание чл. 36, ал. 2 от Кодекса на труда във връзка с чл. 11, ал. 1 от Наредбата за определяне на реда за установяване наличието на критериите за представителност на организациите на работниците и служителите и на работодателите, приета с Постановление No152 на Министерския съвет от 2003 г. (обн., ДВ, бр. 64 от 2003 г.; изм., Решение No9121 на Върховния административен съд от 2003 г. - бр. 93 от 2003 г.), взема РЕШЕНИЕ No224 от 26 март 2004 г. за признаване на Съюза на работодателите в България за представителна организация на работодателите на национално равнище (обн., ДВ, бр. 29 от 9 април 2004 г.).

Като значима съсловна и обществена организация в Република България, Съюзът на работодателите залага на основни ценности като качество, професионализъм, почтеност, честност, инициатива, новаторство, лоялност, ентусиазъм за работа, отговорност към клиентите, взаимно уважение. Устойчивото развитие е основният двигател на дългосрочния корпоративен успех.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.43 сек