Управление на изпълнението. Оценка на персонала във фирма „Преслав 2001” ЕООД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-07-24
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 23 стр.
Университет: Нов български университет
Специалност: Икономика и бизнесадминистрация
Предмет: Човешки ресурси
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (119KB)          Html format .Html (30KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

оценка на персонала във фирма „Преслав 2001” ЕООД, организационна структура на фирмата, функционални звена, управление, трудови ресурси, стратегически цели, мениджмънт, мотивация

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Оценяването на персонала е един от ключовите елементи в системата на управление заедно и наравно с подбор, обучение, развитие и възнаграждение.

Ръководството на фирма „Преслав 2001” ЕООД приема фактът, че ключът към постигането на конкурентно предимство се състои в умелото управление на хората в организацията.

Прилага се техниката интервю за оценка на работата, която изисква и двете страни участници – оценяващ и оценяван, много внимателно да се подготвят и активно и равнопоставено да участват в него.

За да се развива една фирма е нужно да се обърне внимание първо на персонала, тъй като той извършва всички дейности, той е най-важното звено в нея. Обобщената информация от оценяването на човешките ресурси спомага ръководството да опознае служителите си, техните досегашни постижения и бъдещи намерения.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек