Управление на изпълнението. Оценка на персонала във фирма „Преслав 2001” ЕООД

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-07-24
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 23 стр.
Университет: Нов български университет
Специалност: Икономика и бизнесадминистрация
Предмет: Човешки ресурси
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (119KB)          Html format .Html (30KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

оценка на персонала във фирма „Преслав 2001” ЕООД, организационна структура на фирмата, функционални звена, управление, трудови ресурси, стратегически цели, мениджмънт, мотивация

Частично (кратко) резюме на темата

Оценяването на персонала е един от ключовите елементи в системата на управление заедно и наравно с подбор, обучение, развитие и възнаграждение.

Ръководството на фирма „Преслав 2001” ЕООД приема фактът, че ключът към постигането на конкурентно предимство се състои в умелото управление на хората в организацията.

Прилага се техниката интервю за оценка на работата, която изисква и двете страни участници – оценяващ и оценяван, много внимателно да се подготвят и активно и равнопоставено да участват в него.

За да се развива една фирма е нужно да се обърне внимание първо на персонала, тъй като той извършва всички дейности, той е най-важното звено в нея. Обобщената информация от оценяването на човешките ресурси спомага ръководството да опознае служителите си, техните досегашни постижения и бъдещи намерения.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек