Екипи и екипна работа в международна компания AL TAYER GROUP

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-09-23
Рейтинг:
3 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 75 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (548KB)     Rar format .Rar (81KB)     Html format .Html (787KB)

Ключови думи и изрази:

екип, изграждане, цели, управление, функции, лидерство, лидерски стилове, групово вземане на решения, личностни качества, мотивация, комуникационни мрежи, Колб, Outward Bound

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Организациите осъзнават, че традиционните структури вече не им осигуряват необходимата гъвкавост. За да бъдат по-конкурентоспособни, за да доставят по-високо качество на пазара и за да бъдат по-отговорни пред клиентите си, много от тях се ориентират към нови организационни структури.
Все по-голям брой международни компании откриват, че начина да постигнат организационните си цели и да запазят стратегически предимства пред останалите конкуренти е да формират екипи. Задачите и целите, изпълнявани от един екип, обикновено не могат да бъдат реализирани от отделните личности самостоятелно поради ограничено време и ресурси и поради факта, че не съществува отделен човек, който да притежава всички необходими знания и компетенции. Мобилизирани заедно, хората могат да постигнат много повече, отколкото ако са сами.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.57 сек