Маркетингова характеристика на “Арома”

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-09-02
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 12 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (29 лв) 27.55 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.45 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (74KB)          Html format .Html (32KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

маркетингова характеристика, маркетингови приоритети, маркова политика, патентно проучване, рекламни цели и стратегия

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

АРОМА е най-големият производител на парфюмерийни и козметични продукти в България. Арома е експортно ориентирана компания, която реализира над 70% от оборота си на външни пазари. Компанията е надежден партньор, като гарантира постоянно високо качество на продуктите си и редовни доставки на клиентите си. Професионалният мениджмънт, постоянният процес на иновация и модернизация превръщат Арома в значим производител не само в национален, но и в световен мащаб.

За създаването и успешното представяне на пазара на продуктите на АРОМА се грижи многоброен екип от висококвалифицирани специалисти в различни области - химици, маркетолози, инженери и др.

АРОМА разполага с уникален производствен комплекс и практически затворен цикъл на производство. Притежава свои собствени линии за производство на ламинатни туби и собствена печатна база.
Технологичното оборудване е доставено от безспорните лидери в тази област FRYMA, PAMASOL, AISA, IWKA, NORDEN.

През последните няколко години инфраструктурата и комуникациите на АРОМА са изцяло обновени. АРОМА работи в тясно сътрудничество с водещи научни институти и лаборатории като ISP Europe, Schulke Mayr, Deutsche Prazision Ventil, ICI, Goldschmidt.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.7 сек