Анализ и оценка на разходите за комуникационни активности

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2009-09-12
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 98 стр.
Университет: СА Д. А. Ценов Свищов
Специалност: Маркетинг
Цена:
 (87 лв) 69.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (2.77MB)          Html format .Html (59KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

комуникационна активност – разходи, възвръщаемост, маркетингови комуникации – място, роля; Софарма Трейдинг АД – фирмена политика, цели, задачи, стратегия; финансов и маркетингов план; перспективи

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Комуникацията, осъществявана в рамките на дадена фирма, се класифицира като вътрешнооперативна. Това е комуникацията между работниците и нейната цел е изпълнение на оперативния план. Вътрешнооперативната комуникация приема различни форми. В нея се включват всички нареждания и инструкции, давани от мениджърите на подчинените, както и размяната на мнение между сътрудниците, отнасящи се до работата във фирмата. Тя включва всички доклади и записки, свързани с дейността на фирмата, засягащи продажбите, производството, разработките, финансите и т.н. Вътрешнооперативната комуникация във фирмата не е обект на изследване в настоящата разработка.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек