Crown Creative Cо - предизвикателство към бъдещето

Вид: казус
Прибавен: 2011-02-19
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 10 стр.
Университет: Нов български университет
Специалност: Икономика
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (25 лв) 23.75 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.25 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (76KB)          Html format .Html (42KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

маркетинг, мениджър, марка, производство, мода, Crown Creative Co, Kangol, японски пазар, експорт, международно лицензиране, предимства, недостатъци, интелектуална собственост, сътрудничество, лицензодател, лицензополучател

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Интернационализацията на дейността на съвременната компания е едно от основните и най-ефективни средства за успешно участие в конкурентната борба в условията на развитата пазарна икономика. Това налага повишено внимание към методите, формите и средствата за управление на международната дейност.

Еволюцията от вътрешен към международен маркетинг поставя сложни проблеми, но заедно с това разкрива и нови възможности. Вътрешните национални пазари се различават от експортните пазари. Причините за това различие се търсят в икономическият аспект, но все още няма достатъчно систематизирана в концептуален вид теория за различието на външните, експортните пазари.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.5 сек