Целеви пазари на фирми доставчици на стомана

Вид: курсова работа
Прибавен: 2012-04-16
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 27 стр.
Цена:
 (40 лв) 38.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 2.00 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (155KB)          Html format .Html (126KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

целеви пазари, доставчици, производители, стомана, износители, тенденции, добив, руда, чугун, потребление, Сингапур, БВП, икономическа криза

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Всеки производител на стомана насочва усилията си към пазари с малък дял в производството на суровината, но отличаващи се с високото й потребление, надвишаващо значително добива.

Основните причини за малкия дял в производството на стомана и разликата между добитото количество и количеството, което се потребява в икономиката са няколко. На първо място, някои от страните просто нямат природни залежи на руди, които са източник на стомана. Друга причина е липсата на техника и технология за добив и обработка.

Високото потребление е свързано с това, че много от страните подобряват своята инфраструктура, развиват урбанизацията и като цяло, в икономиката доминират сектори, в които стоманата е основна суровина.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни разработки:

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.46 сек