Целеви пазари на фирми доставчици на стомана

Вид: курсова работа
Прибавен: 2012-04-16
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 27 стр.
Цена:
 (40 лв) 38.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 2.00 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (155KB)          Html format .Html (126KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

целеви пазари, доставчици, производители, стомана, износители, тенденции, добив, руда, чугун, потребление, Сингапур, БВП, икономическа криза

Частично (кратко) резюме на темата

Всеки производител на стомана насочва усилията си към пазари с малък дял в производството на суровината, но отличаващи се с високото й потребление, надвишаващо значително добива.

Основните причини за малкия дял в производството на стомана и разликата между добитото количество и количеството, което се потребява в икономиката са няколко. На първо място, някои от страните просто нямат природни залежи на руди, които са източник на стомана. Друга причина е липсата на техника и технология за добив и обработка.

Високото потребление е свързано с това, че много от страните подобряват своята инфраструктура, развиват урбанизацията и като цяло, в икономиката доминират сектори, в които стоманата е основна суровина.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни разработки:

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек