Имплантанти

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-11-06
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 44 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (438KB)     Rar format .Rar (199KB)     Html format .Html (258KB)

Ключови думи и изрази:

зъбопротезиране, зъбопротезна имплантология, биовъглероди, титан, тантал, биокерамичи материали, оклузо – артикулационно равновесие, кранио – фациална реставрация, имплантиране, приложение, концепции, имплантно – протетично лечение, пародонтоза

Частично (кратко) резюме на темата

Зъбопротезната имплантология има повече от 60 годишна история. Резултатите от протезирането върху импланти допреди 25 години не бяха обнадеждаващи. Независимо от много добрия естетичен и психичен ефект, неблагополучията с прекъсването на епителната бариера, директното натоварване на костта, подбора на подходящ материал, избора на оперативните методи и конструирането на имплантите предизвикаха реакцията на много специалисти, включително и у нас.

Целта на дипломната работа е да се разгледат предназначението и видовете зъбопротезни имплантанти. Съвременната стоматологична и в частност зъбопротезна имплантология са свързани с остеоинтеграцията, известна в клиничната практика от 1965 г. Този биологичен феномен се оказа изключителен успех, както за рехабилитацията на дъвкателния апарат чрез зъбопротезната имплантология, така и за кранио - фациалните реставрации и реконструкции.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

Счетоводен software (реклама)

Organizer 96 preview Organizer 96 - безплатна програма за обработка на приходи и разходи по пера и/или контакти.
  • Номенклатури: контакти, пера и събития (календар с периодични събития).
  • Номенклатура: каса с приходи и разходи.
  • Операции приход/разход по пера и/или контакти.
  • Баланс на приход/разход по пера и/или контакти.
  • Печат на всички номенклатури и справки.
Повече инфо: www.ptonev.com
  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.4 сек