Отчитане на разходите за дейността в ЕТ “Йордан Цинцаров” – гр. Пазарджик

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-05-10
Рейтинг:
3 1 2 3 4 5
(4 гласа)
Дължина: 38 стр.
Специалност: Счетоводство и контрол
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (64KB)          Html format .Html (33KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

отчитане на разходи за дейността, същност и класификация на разходите, отрасъл транспорт, ЕТ “Дани – Йордан Цинцаров”, разходи по икономически елементи

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В условията на развиваща се пазарна икономика у нас все по-голямо значение придобиват проблемите, свързани с оцеляването и просперитета на търговските предприятия. От тази гледна точка всяка търговска фирма трябва да държи сметка за своята ефективност и конкурентноспособност, чрез цялостно анализиране на своята дейност. Отчитането на разходите заема централно място в системата на комплексното отчитане на стопанската дейност на търговските обекти. Това се обяснява с обстоятелството, че разходите представляват основополагащ фактор, определящ цената на продукта или услугата, степента на използване на вътрешния потенциал на фирмата и от друга страна те оказват непосредствено влияние върху крайния резултат от търговската дейност.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек