Туристически ресурси на Еквадор

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2010-01-18
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 24 стр.
Университет: Великотърновски университет
Специалност: Туризъм
Предмет: Туристически ресурси на света
Цена:
 (39 лв) 37.05 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.95 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (80KB)          Html format .Html (42KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

туристически ресурси, фактори за развитие на туризма, туризъм на Еквадор, природни ресурси, Галапагоски острови, разнообразие на животинския свят, ЮНЕСКО, резервати и национални паркове

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

С лекота можем да наречем Еквадор Екзотиката на екватора! В сравнение с повечето южноамерикански държави Еквадор е малка страна по площ - два пъти и половина по - голяма от България, но въпреки това тя може би е дом на най-зрелищното културно и природно многообразие на Земята. Друга причина за уникалността на Еквадор е автентичният културен опит, който туристите получават - тук те срещат 27 различни етнически групи, всяка от които надарена с богато културно наследство, и живеещи в пълна хармония помежду си.

Голяма част от тези етнически групи, особено в района на Андите и на Амазонската джунгла са имали много ограничени контакти със съвременната цивилизация и все още живеят по начин, по който са живели предците им преди стотици години.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек