Анализ на фирма и нейните конкуренти

Вид: казус
Прибавен: 2008-05-04
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 22 стр.
Университет: УНСС
Специалност: МИО
Предмет: Основи на управлението
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (61KB)          Html format .Html (28KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

анализ на външната среда, матрична организационна структура, маркетингов план, търговски отнощения, мотивация на човешките ресурси, алтернативни лидерски стилове, изкуство, екип, авторитарен стил, демократичен стил, себедоказване и автторитет

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Фирма ЕТ “StellArTrading – Стела Христова” има основен предмет на дейност търговия с предмети на изкуството и има намерение да изгради верига галерии “Impression” в:

София – Impression Sophistication
Пловдив – Impression Uniqueness
Варна – Impression Aquamarine

както и да излезе и на международния пазар. Към днешна дата целта на фирмата е да избере най-добрата перспектива за бизнес, да оптимизира печалбата и да усвои неразработени пазарни ниши, като утвърди търговското си име на пазара. Основна идея е в галериите да се организират общи, тематични и самостоятелни изложби, като представя както утвърдени съвременни автори, така и да открива млади творци. Подбора на произведенията не е подчинен на конкретна стилова или жанрова насока. Тук място за изява имат всички творци, създаващи качествени и значими творби.

В галерии "Impression" ценителите на съвременното изкуство ще могат да получат компетентна консултация при избор на картина или пластика за оформление на конкретен интериор.

Екипът от ръководители на фирмата е изправен пред решаването на конкретни задачи, които гарантират постигането на желаните цели.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.51 сек