Характеристика на българския въздушен трафик

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2009-06-01
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 87 стр.
Цена:
 (87 лв) 69.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (181KB)          Html format .Html (102KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

български въздушен транспорт, въздушен трафик, международен туризъм, българско въздухоплаване, държавна политика, управление на българските летища, аеронавигационно обслужване, транспортна система, европейски стандарти, летищна дейсност

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Целта на дипломната работа се изразява в посочване на причините, които определят ролята на българския въздушен кръстопът за европейския въздушен трафик и очертаване на перспективите, свързани с него.

Задачите, поставени пред разработката, са свързани с детайлно разглеждане и анализ на причините за значимостта на българското въздушно пространство и характеристика на развитието на българския въздушен транспорт към днешна дата, да се разгледат международните спогодби като основни източници на интерес към нашето въздушно пространство, както и да се синтезират перспективите за развитие на тези интереси.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек