Правила за добри взимоотношения във фирмата

Вид: есе
Прибавен: 2009-08-24
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 5 стр.
Университет: Европейски колеж по икономика и управление
Цена:
20 лв
 
Пълно резюме: RTF format .Rtf (31KB)          Html format .Html (12KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

управленска организационна стратегия, взаимоотношения между служителите, правила на поведение във фирмата, цели на организацията, етични стандарти, обучение на персонала, съпричастност към организацията

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Фирмата и всички служители на компанията с цел ефективност на управленската организационна стратегия за подобряване взаимоотношенията между служителите, носят отговорност за осигуряване на съблюдаване на правилата на поведение на работното място и във всички други дейности, който засягат фирмата.

Фирмата трябва да предоставя необходимото образование и обучение на всички нови и настоящи служители по отношение на системата от правила на поведение и стандарти. Фирмата трябва да предоставя непрестанни съвети на всеки служител, който го изиска. Също така чрез обучението на персонала се осъществяват редица промени в знанията, уменията и нагласите на хората.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек