„Организация на спомагателната дейност в"Русенска корабостроителница" АД(моделиране и управление на енергийните разходи)”

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-11-05
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 97 стр.
Университет: Стопанска академия „Д. А. Ценов” - гр. Свищов
Специалност: Финанси
Цена:
 (110 лв) 88.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 22.00 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (468KB)          Html format .Html (126KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

организация, спомагателна дейност, управление, инженерингова дейност, производствен процес, индустриална фирма, спомагателни процеси, обслужващи процеси, енергийно стопанство, ресурси, показатели, баланси, трудоемкост, капиталоемкост, оптимизация, кораборемонт, Русенска корабостроителница АД

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Обект на този дипломен проект е енергийното стопанство на “Русенска корабостроителница”. Енергийното стопанство е сложна материя. С този термин се обозначава съвкупността от производствени мощности за електричество и електропреносната мрежа.

Задачата ни ще бъде да проследим неговата дейност и основните функции, които е изпълнявало в период от 2005 до 2007 г. Избран е този периода поради факта, че през него предприятието е работило с почти пълния си капацитет в условията на новите пазарни принципи.

След този период поради редица причини, които не са обект на изследване в разработката “Русенска корабостроителница” изпадна в тежко финансово положение, поради което постепенно основната дейност бе намалена до минимум. В следствие на това дейностите в енергийното стопанство също бяха сведени до своя критичен минимум с цел прекратяване увеличението на задлъжнялостта на предприятието.

Тази разработка е направена със цел бъдещите собственици на “Русенска корабостроителница”, след приватизацията й, водейки се от анализите изследванията и препоръките да оптимизират управлението на енергийното стопанство.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек