Три неща, които ме впечатлиха от лекциите и литературата – за успешността в политиката и за адекватността на медиите в изборна ситуация

Вид: есе
Прибавен: 2008-05-26
Рейтинг:
2.25 1 2 3 4 5
(4 гласа)
Дължина: 5 стр.
Университет: Бургаски Свободен Университет
Специалност: Политика и медии
Предмет: Журналистика
Цена:
 (21 лв) 19.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.05 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (24KB)          Html format .Html (18KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

медиен плурализъм, медийна политика, партия прогнозируемост, парламентарни избори, парламент, PR

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Лекциите по “Политика и медии” оставиха в мен много приятно и силно впечатление. Те обогатиха моята обща култура и ми предоставиха един задълбочен анализ върху теми, които вълнуват не само мен, но и много от моите колеги в университета.

На първо място трябва да посоча разглеждано на най-трудно прогнозируемите парламентарни избори у нас до сега. На тях имаше риск за всички партии. На първо място за БСП – заради възможността да не успеят да удържат високият си рейтинг, поради умората у избирателите им от едногодишното повтаряне, че именно те БСП са предопределени за победител.

Риск се криеше и за ОДС. Те бяха застрашени да вземат уникално нисък процент, дори по-нисък от този на ДСБ. Имаше риск ССД съвсем да пропаднат. Рейтингът им в столицата се сриваше невероятно бързо. Добре, че е провинцията да ги спаси.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек