Концесионно съглашение за летища Варна и Бургас

Вид: казус
Прибавен: 2009-10-26
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 17 стр.
Университет: РУ "Ангел Кънчев"
Специалност: Маркетинг
Предмет: Международни бизнес операции
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (60KB)          Html format .Html (21KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

концесионни съглашения, международни бизнес операции, концесия на летища, Закон за обществените поръчки, инвестиционни проекти, международни стандарти, регионално развитие и благоустройство, развитие на въздушния транспорт

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Лошото техническо състояние на летищата във Варна Бургас и нивото на обслужване на пътници, което те предоставят преди концесионирането се дължи основно на липсата на достатъчно инвестиции за скъпоструваща поддръжка на летателното поле, за увеличаване на капацитета на терминалите и за обща модернизация на летищните съоръжения, както и липса на частна инициатива и професионален мениджмънт.

Ето защо още преди влизането в сила на Генералните планове на двете летища концесионерът е започнал да изпълнява План за незабавни подобрения, за всяко от двете летища, който съдържа мерки и първоначални строителни работи, които да допринесат за преодоляване на проблемите със задръстванията на двете летища и да улеснят дейността им през активните сезони.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.49 сек