Варианти за избор на методи за осъществяване на преки задгранични инвестиции

Вид: казус
Прибавен: 2008-04-17
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 15 стр.
Университет: Институт за следдипломна квалификация при УНСС
Специалност: МИО
Предмет: Международен бизнес
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (58KB)          Html format .Html (33KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

международен бизнес, преки задгранични инвестиции, крупна компания, чужди фирми, задгранични посредници и представителства, смесени предприятия зад граница, капиталови и некапиталови, консорциуми зад граница

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Колкото по-крупна е една компания, колкото по-богата и разнообразна продуктова и много пазарна структура на сегментите притежава, толкова по-труден и значим е проблемът за оптимален избор на звената в пласментната мрежа. Началото на този специфичен процес се поставя с формулирането на целите, които компанията производител си поставя с международната реализация на продуктите, в зависимост от характеристиката на клиентите в границите на пазарните сегменти, конкретните възможности и условия на производството и международната конюнктура в средносрочна и дългосрочна перспектива. Целеполагането следва да бъде свързано с избора на възможните варианти на видовете канали за реализация.

Проблемите, с които се сблъсква една международна компания в опитите си да установи отношения за изграждане на канали за реализация, са комплексни поради комуникационните разминавания. Съществуват четири разрива, свързани с културата, националността, заобикалящата среда и разстоянието.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек