Скрита реклама – анализ, приложение, проблеми и тенденции

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2010-10-17
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 99 стр.
Университет: Софийски университет "Свети Климент Охридски"
Специалност: Маркетинг
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (120 лв) 96.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 24.00 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (232KB)          Html format .Html (176KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

скрита реклама, предмет, видове, функции, рекламни средства, медии, ефективност, ефикасност, механизми, подходи, методи, текстова реклама, фонова реклама, банерна реклама, реклама със субдомейн, лъже реклама, проблеми, тенденции, анализ, преимущества, недостатъци, ЕС, Канал 1, Биг Брадър

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Рекламата представлява “масова комуникация, направена за сметка на една организация, наречена рекламодател, която плаща на едно информационно средство за разпространението на съобщение, създадено от рекламна агенция”. Рекламата е неотменна съставна част от маркетинга. Тя притежава следните основни характеристики като маркетингова дейност :
- Рекламата винаги е платена и се знае кой я е платил. Поради това тя не може да претендира за безпристрастност.
- Рекламата е многофункционална дейност, в смисъл, че тя не е монопол на никого. Всеки може да прави реклама. Поради това у много бизнесмени се поражда впечатлението, че рекламата е проста работа и не си заслужава да хвърлят много средства за ангажиране на професионалисти в рекламната дейност.
- Рекламната дейност е процес с най-висока крайна неопределеност, в смисъл, че дори добрата професионална реклама не гарантира 100% пазарен успех.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.48 сек