Рекламна стратегия на фирма Флорина - България

Вид: магистърски проект
Прибавен: 2010-09-29
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 77 стр.
Университет: УНСС
Специалност: Маркетинг
Предмет: Маркетинг
Цена:
 (125 лв) 100.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 25.00 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (284KB)          Html format .Html (132KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

реклама, маркетинг микс, функции, канали, носители, средства, икономика, рекламни цели, целева аудитория, методи, апел, съобщение, ефективност, цели, рекламна стратегия, концепция, Флорина

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Въведение

В настоящият процес на глобализация и мащабност в действията на фирмите, големите корпорации все повече си приличат – те се стремят да прилагат най-новите технологии, копират методите за подобряване на качеството, подражават си като прилагат откритията в мениджмънта и т.н. Всичко това намалява и размива различията между тях, като затруднява публиката в нейната ориентация. В подобна обстановка фирмата, която е в състояние да бъде уникална, печели отлични позиции в конкурентната битка.

Уникалността на една фирма може да бъде изразена в неповторими характеристики на предлаганите от нея продукти или услуги, в тяхната рядкост – трудно се намират, в изпреварването на конкурентите – продуктите/услугите за първи път се предлагат и пр. В основата на уникалността, обаче, винаги стоят потребностите на потребителя, изразявани чрез очаквания за точност, коректност, навременност, сигурност, привлекателност и т.н.

С важно значение за всяка една отделна фирма е изграждането на позитивна реклама, лоялност към марката, което е пряко следствие от нейната продуктова, производствена, маркетингова и като цяло фирмена политика, цели и задачи, които си е поставила. Днес конкурентната борба за пазарни позиции и нови клиенти се води не толкова чрез разработването на елементите на маркетинга, но чрез актуални системи и техники за въздействие върху потребителите, като водещи критерии са политически, икономически и най-вече социални фирмени примери с цел полза за обществото.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.47 сек