Анализ на рекламната кампания на NESTLE за продукта NESCAFÉ 3in1

Вид: казус
Прибавен: 2010-01-10
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 11 стр.
Университет: Нов български университет
Предмет: Рекламна политика
Цена:
 (37 лв) 35.15 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.85 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (55KB)          Html format .Html (43KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

целеви сегменти на кампанията, рекламна тема, рекламен апел, предмет на реклама, рекламни канали, рекламоносители, рекламни средства, цели и целеви групи на рекламата, време и периодичност на рекламната кампания, интензивност и продължителност на рекламната кампания

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Настоящото изследване ще се съсредоточи върху продукта на NESTLE, наречен 3in1. Това на практика е една модификация на популярната търговска марка кафе на фирмата NESCAFÉ®.

Вече повече от 70 години NESCAFÉ® e най-успешната марка кафе в света. NESCAFÉ® е запазена търговска марка на NESTLÉ®. И не е случаен фактът, че NESCAFÉ® е наричано най-обичаното кафе в света и е една от малкото марки, която се е превърнала в нарицателно за самия продукт. От появата си до днес NESCAFÉ® e синоним на качествено ароматно разтворимо кафе.

В края на 2008 г. NESTLE поде нова зимна рекламна кампания на продукта 3in1, която наблегна на ангажимента на фирмата с развитието на зимните спортове в България.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек