Бизнес план за производство и преработка на пчелен мед и пчелни продукти и развиване дейността на сладкарница "Медени мечти".

Вид: курсова работа
Прибавен: 2006-11-05
Рейтинг:
3.1034 1 2 3 4 5
(29 гласа)
Дължина: 37 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Специалност: Аграрна икономика
Предмет: Стратегическо управление в агробизнеса
Цена:
 (30 лв) 28.50 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.50 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (116KB)          Html format .Html (60KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

бизнес идея, силни и слаби страни, възможности и заплахи, потенциални клиенти и конкуренти, маркетингов план, производствена програма, очаквани приходи и разходи.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Дружеството е създадено с цел производство и преработка на пчелен мед и пчелни продукти на българския пазар и за износ, както и развиване на обслужваща и търговска дейност в сладкарница „Медени мечти”, чиито сладкарски продукти се произвеждат от екологично чисти пчелен мед и пчелни продукти. Намеренията са, „ЕКО-мед” ООД да произвежда и пакетира пчелен мед, като го предлага на българския пазар и за износ, и производните пчелни продукти: прополис, пчелна отрова, пчелно млечице, които са за вътрешния пазар за преработка.

Актуалността на идеята произхожда от следното: Пчеларството има вековни традиции в България, като източници сочат за развитието на отрасъла още преди новата ера. Пчеларството има значение и в съвременните стопански условия, защото от една страна, осигурява поминък на население в полупланински или планински местности, както и такива с висока безработица, а от друга страна, е фактор за опрашване на растителността.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.48 сек