Стратегия за развитие на хотел "Синева парк" - Св. Влас

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2012-01-13
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 115 стр.
Университет: Аграрен университет - гр. Пловдив
Специалност: Аграрна икономика
Цена:
 (125 лв) 100.00 лв (нова цена)
  (Спестявате 25.00 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (3.54MB)          Html format .Html (209KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

бизнес стратегии, развитие, стратегическо планиране, туризъм, подходи, методи, SWOT анализ, SOR анализ, анализ, ресурси, маркегинг, финанси, отрасъл, конкуренция, пазар, управленска структура, бизнес модел, Синева парк, Сърните АД

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Туризмът е динамично развиващ се и приоритетен отрасъл от съвременната икономика. Въпреки положителното си развитие през изминалите години и благоприятните дадености на България, туристическата индустрия претърпява отрицателното влияние на настъпилата световна финансова и икономическа криза. То се изразява основно в спад на посещаемостта на туристическата база, а оттук и спад на приходите и печалбите, а също така загуба на пазарните му позиции и влошаване на качеството на туристическия продукт. Заради нея през последните три години много туроператори и хотелиери не успяха да попълнят стаите дори и в пиковия сезон. За да намалят разходите си, някои фирми се отърваха от по-непечелившите си активи и съкратиха персонал. След преминаването и отрасълът се адаптира бързо към изискванията на пазарната икономика.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек