Проведен летен стаж в Община Вълчи дол, Дирекция „Европейска интеграция и проекти” в отдел „Икономическо развитие и проекти”

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2009-03-05
Рейтинг:
4.3333 1 2 3 4 5
(3 гласа)
Дължина: 11 стр.
Университет: Международен колеж - АЛБЕНА
Специалност: Маркетинг и Мениджмънт
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (82KB)          Html format .Html (21KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

трудов стаж, организационна структура на община, стандарт за работа, стратегически цели на институцията, икономическо развитие на община, специализирана администрация

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Темата на доклада е придобит опит по време на проведен 10 седмичен стаж в Общинска администрация гр. Вълчи дол, Дирекция „Европейска интеграция и проекти”, в отдел „Икономическо развитие и проекти” в периода месец Юни – месец Август 2008 година.

Чрез географските дадености, историческите корени и икономическото развитие ще бъде показан облика на една община от селски тип. Това е региона, в който се намира община Вълчи дол. Икономическото развитие на общината е свързано, както с природните ресурси така и с качеството на работната сила, която е в тясна зависимост от нейното развитие.

Културата също изгражда облика на общината.
Общинската сграда се намира в град Вълчи дол. Мисията й е постигане на стабилни темпове на икономически растеж, подобряване качеството на живот на хората, запазване и валоризиране на природното и културно наследство и достигане на европейските параметри на жизнена среда.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.38 сек