Общински инвестиции

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2010-09-16
Рейтинг:
0 1 2 3 4 5
(0 гласа)
Дължина: 43 стр.
Изтегли: Doc format .Doc (438KB)     Rar format .Rar (60KB)     Html format .Html (603KB)

Ключови думи и изрази:

общински инвестиции, приходи, разходи, бюджет, брутен вътрешен продукт, конфликтен потенциал, Закон за обществените поръчки, стратегия, инфраструктура, опазване на околната среда, градообслужваща сфера

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В условията на глобализация на света и засилване на интеграционните процеси, принципа на държавния суверенитет търпи известни ограничения, поради което принципа на местните национални интереси, самоуправлението и инвестициите започват да играят важна роля.

Дипломната работа е насочена към изследването на най-важните в момента проблеми за общините - дефицита в техните бюджети и инвестициите. Целите са да се анализират и оценят реалните им параметри, да се идентифицират определящите ги фактори и свързаните с това конфликти между централната и местната власт, както и в рамките на отделните общини, да се направят прогнози за бъдещото им развитие и да се формулират препоръки за решаването им.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

Време за зареждане: 0.39 сек