Проект по PHARE – трансгранично обучение с партньорска програма в областта на туризма

Вид: курсова работа
Прибавен: 2008-12-01
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(2 гласа)
Дължина: 48 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (108KB)          Html format .Html (49KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

програма ФАР (PHARE) – същност и цели, проект по ФАР - трансгранично обучение с партньорска програма, ЕС, формуляр за кандидатстване по мобилност в обучението, организация инициатор

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Програмата ФАР (основана през 1989 г. и разширена през 1998 г.) финансира проекти, свързани с усвояване достиженията на Общността и институционно изграждане във всички сектори. Нарастващ брой от тези проекти се реализират в рамките на т. нар. Туининг (сътрудничество на администрацията и неправителствените организации в страните кандидатки с техните партньори от Държавите членки за усвояване достиженията на Общността).

ФАР финансира и инвестиционни проекти в областта на трансграничното сътрудничество и (от 2000 г.) в областта на икономическото и социалното сближаване в случаите, когато то не се покрива от програмите ИСПА и САПАРД. ФАР помага да се покрият разходите за участие в останалите програми и в агенциите на Общността.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек