Глобализация и икономическа трансформация

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2009-11-25
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 69 стр.
Цена:
 (87 лв) 69.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 17.40 лв, 20%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (122KB)          Html format .Html (48KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

глобализация, икономическа ефективност, антиглобализация, теория на трансформацията, евроинтеграция, международна търговия, насърчаване на техническия прогрес, степен на отвореност на икономиката, условия на свободна конкурентност, политико – икономически анализ

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Методите, използвани при анализа на основните процеси, свързани с глобализация и икономическата трансформация се заключават в теоретичен и практически /политико - икономически/ анализ на съвременните глобалистични тенденции по отношение промените, които настъпват през последното десетилетие, както и възможните фактори на влияние – доколко контролируеми са подобни глобални процеси от гледна точка на теорията и нейното обвързване с практическите съпоставки на глобалните процеси на регионално и световно ниво.

Реализацията на подобен проект дава възможност да се осъществи и част от стратегията за конкретен мащабен анализ на интеграционните икономически процеси, които определят степента на световна трансформация по отношение глобалните промени.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Сходни търсения:

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.49 сек