Приложение на процесите на глобална локализация и локална глобализация при реализация на пазарната трансформация в България

Вид: курсова работа
Прибавен: 2009-09-18
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 17 стр.
Цена:
 (27 лв) 25.65 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.35 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (74KB)          Html format .Html (29KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

пазарна трансформация, европейска и световна глобализация, планово стопанство, Съвет за икономическа взаимопомощ, интеграция, глобална локализация, пазарна икономика, движение на капитали, икономически преход, приватизация

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

В началото на прехода към пазарна икономика гореспоменатата специфична продуктова структура на взаимната търговия доведе до появата на значителна деформация на регионалния пазар.

България сега има ясни приоритети в областта на икономическата си политика. Приближаването на българската икономика към ЕС е основен приоритет, следването на който ще допринесе за успешното финализиране на преговорите за членство.

Пазарната икономика трябва да се изгражда с разумно, справедливо, ефективно и отговорно управление за осигуряване на законност.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.79 сек