Бизнес план на "Computer 2000 България" ЕООД.

Вид: курсова работа
Прибавен: 2004-06-20
Рейтинг:
3.9375 1 2 3 4 5
(16 гласа)
Дължина: 41 стр.
Университет: Софийски университет Св. Климент Охридски.
Цена:
 (31 лв) 29.45 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.55 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (47KB)          Html format .Html (48KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

история, структура, предмет на дейност, анализ на макросредата, анализ на микросредата (доставчици, посредници, конкуренция, клиенти), анализ на компютърния бранш, модел на Майкъл Портър, SWOT анализ, конкурентна стратегия, маркетингов план, план за осигуряване на персонала, инвестиционен и финансов план.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Computer 2000 България ЕООД е регистрирана през 1995г. Основната дейност на фирмата е внос и дистрибуторски продажби на компютърни компоненти, маркови и асемблирани компютърнии системи, софтуер, офис техника, консумативи и мрежово оборудване чрез установена дилърска мрежа в цялата страна. Също така фирмата извършва сервиз на компютри, монитори и офис техника и е основен представител на принтерите Epson и Lexmark за България. В момента във фирмата работят 30 сътрудника с отлична професионална подготовка. Фирмата се предствлява от Станислав Костадинов, управител. През последните години COMPUTER 2000 се утвърди като един от водещите дистрибутори на висококачествени компютърни компоненти, системи и офис техника на българския компютърен пазар. За изминалата 2003 година, компанията отново постигна увеличение на оборота, който надмина 5 млн. долара.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.41 сек