Търговска марка на фирма "Рубела".

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2004-08-14
Рейтинг:
2.4286 1 2 3 4 5
(7 гласа)
Дължина: 74 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство.
Цена:
 (44 лв) 39.60 лв (нова цена)
  (Спестявате 4.40 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (117KB)          Html format .Html (40KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

обща характеристика на търговската марка, представяне на фирма Рубела АД, маркетингова обкръжаваща среда, обхват на търговската марка, видове и функции на търговската марка, позициониране на търговската марка.

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Практиката на притежание на марково название е получила широко разпространение и днес голямо количество стоки го притежават. Това е особено важно, когато марката е позната и успешно утвърдена на пазара. Мотиви от емоционален характер, спазване на традицията или рекламната политика на ниво потребители, могат понякога да доведат до удачни промени в насока на увеличаване на продажбите. По същите съображения има обаче голям брой продукти, които се нуждаят от промяна както на запазената търговска марка, така и на опаковката си.

Мотивацията ми за избора на темата изхожда от трайните ми интереси в областта на марката и нейните особености. Актуалността на изследванията на брендинга в световен мащаб се доказва от нарастващия поток от публикаци по темата. Залагайки на изследването на една известна търговска марка в нашата страна се надявам да достигна до изводи и заключения показващи тенденциите в развитието на ТМ в България.

Настоящата дипломна работа има за цел изследване на основните характеристики на търговската марка на фирма “РУБЕЛА” АД, а също и функциите и обхвата на тази търговска марка.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.57 сек