Офис планиране в обслужващата сфера на принципа на фирма за недвижими имоти „Адрес”

Вид: дипломна работа
Прибавен: 2008-07-02
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 71 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Цена:
 (55.5 лв) 49.95 лв (нова цена)
  (Спестявате 5.55 лв, 10%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (152KB)          Html format .Html (104KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

офис планиране, обслужваща сфера, недвижими имоти, управленска организационна практика, метод „на едно гише”, проектен офис, фронт и бек офиси, форми на обслужване

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

Днес фирмите в България са изправени пред множество трудности и предизвикателства. От една страна е продължилата години депресия, а от друга страна действителността на усилващата се конкуренция в условията на глобализация на световното икономическо пространство. Самата глобализация става възможна благодарение на невероятното развитие на информационната технология. Съвременният пазар трябва да бъде разбиран не като място за сравнение на продукти, колкото като възможност за конкуренция на потенциали. Всичко това поставя огромни изисквания пред управлението на всяка организация като цяло. Досегашните условия фокусират върху въпроса за количествения растеж, разбиран като нарастване на обема на продукцията. Сега успехът се решава преди всичко от това доколко е успяла фирмата да отговори на изискванията на потребителите и техните потребности. Офис планирането и проектирането заема важна част от управленската стратегия по отношение цялостната организация на работния процес и постигане на оптимална ефективност по отношение качеството на обслужване на клиентите.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.39 сек