Бизнес етикета в Италия

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2008-12-17
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 12 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Специалност: Стопанска логистика
Предмет: Бизнес кореспонденция
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (43KB)          Html format .Html (17KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

бизнес кореспонденция, бизнес етикет, материални аспекти на комуникацията, приятелски отношения, водене на бизнес преговори, език на тялото, вербална комуникация, спечелване на доверие

Частично (кратко) резюме на темата

“Когато си в Рим, прави като римляните.” Досадни и упорити като комарите в мрака, те карат човек да се пита: Не спят ли тези хора! Може би е заради еспресото. Непостоянни, жизнени, страстни любовници и невероятно изобретателни.

Разпилени, избухливи, непредвидими и шумни. Елегантни, възпитани, образовани и зашеметяващо изискани.

И все пак хората, които най-много са пътували по света - независимо дали по работа или за удоволствие, -са съгласни с руския писател от ХІХ век Гогол, който казва: “Който е бил в Италия, може да забрави за всички останали места. Онзи, който е бил на небето, не желае земята. В сравнение с Италия, Европа е като мрачен ден, сравнен със слънчевия блясък.”

Разположена в Южна Европа, Италия заема Апенинския полуостров, който се простира в средата на Средиземно море под формата на ботуш с висок ток. Италия се характеризира със значителни топографски различия: плодородни планини и поля, блатисти низини, планини и суха, безплодна земя на юг, брулена от горещи ветрове. Всеки регион излъчва своя особена романтика. Дори небето е различно: ярко синьо над Умбрия, облаци в преливащи тонове над Асизи и с цвят на отлежал мед над Флоренция.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.79 сек