Бизнес етикета в Италия

Вид: реферат / доклад
Прибавен: 2008-12-17
Рейтинг:
5 1 2 3 4 5
(1 гласа)
Дължина: 12 стр.
Университет: Университет за национално и световно стопанство
Специалност: Стопанска логистика
Предмет: Бизнес кореспонденция
Цена:
 (35 лв) 33.25 лв (нова цена)
  (Спестявате 1.75 лв, 5%)
Пълно резюме: RTF format .Rtf (43KB)          Html format .Html (17KB)

(От пълното резюме ще добиете по-добра представа за засегнатите проблеми в разработката)

Ключови думи и изрази:

бизнес кореспонденция, бизнес етикет, материални аспекти на комуникацията, приятелски отношения, водене на бизнес преговори, език на тялото, вербална комуникация, спечелване на доверие

реклама реклама
Частично (кратко) резюме на темата

“Когато си в Рим, прави като римляните.” Досадни и упорити като комарите в мрака, те карат човек да се пита: Не спят ли тези хора! Може би е заради еспресото. Непостоянни, жизнени, страстни любовници и невероятно изобретателни.

Разпилени, избухливи, непредвидими и шумни. Елегантни, възпитани, образовани и зашеметяващо изискани.

И все пак хората, които най-много са пътували по света - независимо дали по работа или за удоволствие, -са съгласни с руския писател от ХІХ век Гогол, който казва: “Който е бил в Италия, може да забрави за всички останали места. Онзи, който е бил на небето, не желае земята. В сравнение с Италия, Европа е като мрачен ден, сравнен със слънчевия блясък.”

Разположена в Южна Европа, Италия заема Апенинския полуостров, който се простира в средата на Средиземно море под формата на ботуш с висок ток. Италия се характеризира със значителни топографски различия: плодородни планини и поля, блатисти низини, планини и суха, безплодна земя на юг, брулена от горещи ветрове. Всеки регион излъчва своя особена романтика. Дори небето е различно: ярко синьо над Умбрия, облаци в преливащи тонове над Асизи и с цвят на отлежал мед над Флоренция.

Пълен преглед ...

Внимание: Всички материали са за лично ползване и с помощна цел. Helpos.com не носи отговорност при опит за плагиатство. Авторството на текстовите материали принадлежи на техните автори!

  • Автори печелете пари

реклама
Време за зареждане: 0.58 сек